Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Zwijnenburgmode.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Heren/ Voel je thuis bij

Zwijnenburg Mode

Klant in beeld

Jantine (36) en Lex (43)

Lex: “Ik vind het belangrijker dat je iets uitstraalt dan dat je je door kleding positioneert. Ik koop kleding omdat ik het mooi vind en lekker vind zitten en niet met die eerste indruk in mijn achterhoofd.”Jantine hoopt dat ze overkomt zoals ze zich voelt: een hippe moeder, een leuk iemand die lekker bij de tijd is. In haar vrije tijd bakt ze graag taarten, ze tennist, doet aan yoga en houdt van organiseren. In een team heeft ze vaak een verbindende rol en daar kan ze prima mee uit de voeten. Een levenswijsheid die haar erg aanspreekt, is: “Af en toe moet je je leven ondersteboven houden om te zien of er nog meer in zit.”

De gezichten van Zwijnenburg
Doris

Doris houdt van afwisseling en dat is te merken! Meestal vinden we haar bij de Heren Jeans, maar ze verdwijnt ook graag achter het scherm van de webshop én achter het oog van de camera. Kleding op een mooie manier fotograferen en zo bijdragen aan de presentatie, dat geeft haar veel voldoening. Inspiratie? Die haalt ze uit de etalages in Milaan, Barcelona en Parijs.

Follow us...
Zwijnenburg

iDeal Mastercard VISA PayPal PostNL

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy statement | Webdesign by Applepie