Vanguard road tour

Zaterdag 25 maart in Meerkerk!


THE ROAD TOUR

Ter lancering van de nieuwe wassing van de Vanguard V8 Racer jeans introduceert Vanguard dit voorjaar de derde editie van The Vanguard Road Tour. The Road Tour gaat begin maart van start en toert door het hele land. Op 25 maart a.s. organiseert het team van Vanguard Clothing specialisten in samenwerking met Zwijnenburg Mode The Road Tour in Meerkerk. Deze dagen staan geheel in het teken van de nieuwe wassing van de V8 Racer jeans én de custom Vanguard Moto Guzzi V8. Vanguard Clothing specialisten zullen in samenwerking met het personeel van Zwijnenburg Mode het winkelend publiek voorzien van uitgebreid advies. Daarnaast ontvangt iedere consument die voor €129,- aan Vanguard kleding aanschaft een T-shirt cadeau! Iedere consument die deze dag voor €499,- aan Vanguard kleding aanschaft ontvangt een leren tas cadeau t.w.v. €249,-!

THE V8 RACER JEANS

De V8 Racer jeans is geïnspireerd op de legendarische Moto Guzzi V8 uit de jaren 50. Kenmerken van de V8 uit de jaren 50 zijn tot in detail verwerkt in de nieuwe V8 Racer jeans. De jeans heeft een regular waist en slim straight leg. Daarnaast is deze voorzien van een extra verstevigingspatch met kruis stiksels op de tailleband en het denimdoek is voor maximale stevigheid op verschillende plekken drievoudig gestikt. Alle Vanguard V-series jeans zijn gemaakt van comfortabel stretch denim en zijn leverbaar in verschillende stijlvolle wassingen.

De Vanguard Clothing specialisten en het team van Zwijnenburg Mode laten graag zien hoe de jeans in diverse wassingen perfect te combineren is tijdens verschillende draagmomenten.Zwijnenburg Zwijnenburg
Zwijnenburg

iDeal Mastercard VISA PayPal PostNL

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Webdesign by Applepie