Heren jeans van Jack and Jones
 
Jack and Jones is verreweg de meest verkochte en populairste merkkleding op dit moment, bij zowel jonge mannen, als bij de iets oudere generatie. Vanaf dat het merk sinds 1990 bestaat is door de jaren heen Jack and Jones wereldwijd in 38 landen bekend geworden. Het Deense bestseller modemerk richt zich vooral op (jonge)mannen die een ruime keus hebben, omdat Jack & Jones alle soorten herenkleding en schoenen maakt.

Trouwe vaste klanten
Mannen die voor het eerst een jeans kopen van het merk, worden steevast vaste klanten. Een jeans van Jack & Jones zit vaak perfect, zodat dat model jaren favoriet is. Het bijzondere aan de jeans van Jack & Jones is dat de lengtematen variëren van 30 tot en met 38 en taillematen vanaf maat 28 tot en met 40. Het plaatje wordt compleet, omdat de prijzen van een echte Jack & Jones jeans voor ieders budget te koop is. Regelmatig zijn er aanbiedingen omtrent de kleding van Jack & Jones. De jeans zijn van de beste kwaliteit en zijn vervaardigd van 99% katoen.

Collectie van Jack & Jones
De blauwe jeansmodellen van Jack & Jones zullen nooit vervelen. Ze zijn niet seizoensgebonden en kunnen zowel in de lente als in de winter worden gedragen. Met onder andere hun 'anti-fit' 'loose fit' en 'slim fit' modellen hebben ze voor iedere maat en voor elke type man een passend model. Maar ook de cognackleurige en grijze jeans kunnen deze herfst veel gezien worden.

Voor iedere gelegenheid is er wel een passende herenjeans voor de man.
  • De Premium collectie
  • De Intelligence collectie
  • De Vintage collectie

Kom gerust een kijkje nemen op de webshop van Zwijnenburg Mode of kom langs in de winkel.

De collectie is jong en vernieuwend en heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat het merk zo populair is onder de jongeren. Jack & Jones heeft ieder seizoen weer een geheel vernieuwde collectie. Het brede assortiment van Jack & Jones zorgt ervoor dat iedereen zich kan vinden in de stijl van het label.

Het grote succes van de kleding schuilt in de perfect te combineren outfits die tegelijkertijd een eigen individuele stijl onderstrepen.

 

Zwijnenburg Zwijnenburg
Zwijnenburg

iDeal Mastercard VISA PayPal PostNL

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Webdesign by Applepie