Ruilen en retourneren

Onze ruil- en retourservice

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop bij Zwijnenburg Mode. Is de aankoop niet zoals verwacht of wilt u een andere maat? Geen probleem! U kunt het artikel met de originele label binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

Heeft u het artikel al gebruikt of is het beschadigd? Dan is ruilen of retourneren helaas niet mogelijk. Natuurlijk mag u de kleding wel eerst passen. Het aankoopbedrag ontvangt u binnen 10 werkdagen terug op de rekening waarmee u betaald heeft. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen.

 

Voorwaarden ruilen en retourneren

  • De artikelen, die u wilt ruilen/retourneren, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling bij ons binnen zijn.
  • Ruilingen/retouren die niet binnen de gestelde termijn bij ons binnen zijn, worden niet door ons geaccepteerd. 
  • De artikelen moeten zijn voorzien van garantielabel en in originele verpakking/doos worden geretourneerd. De artikelen  worden niet teruggenomen indien het artikel;Gedragen en/of gewassen is, De gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd. 
  • Alleen bij goederen die via Zwijnenburgmode.nl zijn gekocht mag het aankoopbedrag gerefund worden.
  • Om hygiënische redenen kunnen wij onderkleding niet omruilen of retour ontvangen. 

 

Hoe werkt ruilen?

U neemt contact op met onze klantenservice 0183-351401 of besteld een andere maat via onze webshop: www.zwijnenburgmode.nl.
U geeft bij onze klantenservice aan dat het om een ruiling gaat.

 

Hoe werkt retourneren?

Vul het meegestuurde formulier in. Verzend u pakket naar: Zwijnenburg Mode, Postbus 5, 4230 BA MEERKERK

Kies je Postservice. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Aangezien je zelf betaald, mag jij uiteraard ook zelf de postservice/koeriersdienst bepalen waarmee de retourzending wordt teruggestuurd. Bewaar wel altijd het verzendbewijs tot je jouw geld of nieuwe item van ons terug hebt ontvangen.

U vind de contactgegevens bij het onderdeel Contact in het hoofdmenu.

Mijn gegevens

Mijn product

* Verplicht(e) veld(en)

Zwijnenburg Zwijnenburg
Zwijnenburg

iDeal Mastercard VISA PayPal PostNL

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Webdesign by Applepie