O

Pall Mall PME LEGEND

Jack Katoen PJA71113 
€169,95
O

Pall Mall PME LEGEND

Kolbert Katoen PSW71405 
€119,95
O

Pall Mall PME LEGEND

Kolbert Katoen PSW71400 
€129,95
O

Pall Mall PME LEGEND

5 Pocket Katoen PTR71123-926 
€109,95
O

Pall Mall PME LEGEND

5 Pocket Katoen PTR71123-9108 
€109,95
O

Pall Mall PME LEGEND

Polo lange mouw PPS71864 
€79,95

De avontuurlijke pionier

Het Nederlandse label PME Legend, voorheen Pall Mall, maakt kleding voor de avontuurlijke man. De grootste inspiratiebron voor de oprichters is de cargo piloot. Met zijn stoere jeans, pilotenjack en zonnebril is deze pionier vastberaden om zijn doel te bereiken. Met dit type man voor ogen, is de PME Legend kleding ontworpen. Het is comfortabel en stoer. Dit zie je onder andere terug in de ruwe materialen die gebruikt worden. Pall Mall staat ook onder deze nieuwe naam voor een hoogstaande kwaliteit. Je kunt er alle omstandigheden mee aan. Elke man voelt zich even een echte avonturier met deze PME Legend kleding.

De collectie PME Legend online

PME Legend kreeg bekendheid door de stoere pilotenjacks. Maar tegenwoordig is er veel meer dan dat. Zo heeft het merk een grote diversiteit aan spijkerbroeken. Er is veel aandacht voor een goede pasvorm. Want goede kleding draagt niet alleen comfortabel maar het zit ook goed. Daarnaast maken blouses en truien deel uit van de collectie. Een stoere uitstraling en draagbaarheid staan hierbij voorop. Het label biedt een complete outfit voor echte mannen.

Ben jij deze man die nergens voor terugdeinst? Neem dan een kijkje in onze PME Legend online collectie. Je haalt de stoere kant in jezelf naar boven.

Zwijnenburg Zwijnenburg
Zwijnenburg

iDeal Mastercard VISA PayPal

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Webdesign by Applepie