Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Zwijnenburgmode.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

O

Pall Mall PME LEGEND

Jeans PTR985-SKG 
€99,95
O

Pall Mall PME LEGEND

Jeans PTR650-RBV 
€109,95
O

Pall Mall PME LEGEND

Jeans PTR170-GSB 
€109,95
O

Pall Mall PME LEGEND

Jeans PTR120-LGS 
€109,95

De avontuurlijke pionier

Het Nederlandse label PME Legend, voorheen Pall Mall, maakt kleding voor de avontuurlijke man. De grootste inspiratiebron voor de oprichters is de cargo piloot. Met zijn stoere jeans, pilotenjack en zonnebril is deze pionier vastberaden om zijn doel te bereiken. Met dit type man voor ogen, is de PME Legend kleding ontworpen. Het is comfortabel en stoer. Dit zie je onder andere terug in de ruwe materialen die gebruikt worden. Pall Mall staat ook onder deze nieuwe naam voor een hoogstaande kwaliteit. Je kunt er alle omstandigheden mee aan. Elke man voelt zich even een echte avonturier met deze PME Legend kleding.

De collectie PME Legend online

PME Legend kreeg bekendheid door de stoere pilotenjacks. Maar tegenwoordig is er veel meer dan dat. Zo heeft het merk een grote diversiteit aan spijkerbroeken. Er is veel aandacht voor een goede pasvorm. Want goede kleding draagt niet alleen comfortabel maar het zit ook goed. Daarnaast maken blouses en truien deel uit van de collectie. Een stoere uitstraling en draagbaarheid staan hierbij voorop. Het label biedt een complete outfit voor echte mannen.

Ben jij deze man die nergens voor terugdeinst? Neem dan een kijkje in onze PME Legend online collectie. Je haalt de stoere kant in jezelf naar boven.

Zwijnenburg

iDeal Mastercard VISA PayPal PostNL

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy statement | Webdesign by Applepie