Reviews (11)

Gemiddelde score

9.0/10
9 9/10
Gerda. (Leerdam)
Vrijdag 16 November 2018

Fijne zaak .Groot assortiment. Kleding hangt er mooi geordend in de vakken. Afdelingen zijn echt mooi naar leeftijd gerangschikt. Winkel heeft een goed overzicht. Goede en vriendelijke bediening. Als iets niet staat zijn ze eerlijk. Je wordt er fijn geholpen. En het kopje koffie wat je na de aankoop van kleding aangeboden krijgt smaakt heerlijk. Voor ons is het de winkel om kleding te kopen.


10 10/10
Alice (Hattem )
Woensdag 03 Mei 2017

Ben 100 % tevreden over de service. Bedankt Zwijnenburg!


10 10/10
catharina d'hulster. (Poppel)
Donderdag 09 Februari 2017

groeten uit belgie. ben al duchtig aan 't reclame maken , want jullie zijn inderdaad de snelste bezorgers van draagbare , en ook moderne dagelijkse kleertjes , houden zo!!!!!!


9 9/10

Maandag 06 Februari 2017

Top service! Allereerst gister besteld en vandaag netjes in huis! Bestelde artikel zat nog extra verpakt, is te zien dat er zorg en aandacht word besteed! Top! Bedankt en tot de volgende keer! :)


10 10/10

Dinsdag 15 November 2016

Waar ze nog hun best doen! Zwijnenburg levert hun kleding netjes ingepakt af, zelfs met strik en een kaartje. Zeker meerwaarden in een overvolle markt. De klant is belangrijk.


8 8/10
laurens oudsten (rotterdam)
Dinsdag 16 Augustus 2016

Van de week bij zwijnenburg mode in de sale een aantal kledingstukken besteld. Helaas was er door top drukte door 2 personen, waaronder ik, hetzelfde besteld. Waardoor ik de laatste was die betaald had en dus pech had. Na wat mail contact zijn we tot een goede oplossing gekomen en mocht ik wat anders uitzoeken voor dezelfde prijs! Ik kan niet anders zeggen dan top service! En ik kreeg het ook nog eens super snel thuis gestuurd en super leuk verpakt . Bedankt zwijnenburg mode!


9 9/10
jasmijn zanten (vleuten)
Woensdag 10 Augustus 2016

Even een complimentje, voor de goede service. had in eerste instantie mijn oude adres opgegeven, hebben jullie gelijk veranderd, vervolgens zijn de schoenen te klein (of mijn voeten te groot), nemen jullie nog de moeite om verder te zoeken en nu staat het geld ook al weer op mijn rekening, TOP


9 9/10

Donderdag 12 November 2015

Wij willen het team van Zwijnenburgmode.nl bedanken voor de top service! Gisteren Maison Scotch kleding besteld en vandaag al in huis.


8 8/10

Vrijdag 21 November 2014

Super service, Vorige week mijn vestje binnengekregen! Was keurig verpakt en snel geleverd!!! Hele goede service!


9 9/10

Donderdag 16 Oktober 2014

Gisteren het pakketje mogen ontvangen, Super!! Zat netjes ingepakt en heel fijn voor de snelle levering.


8 8/10

Maandag 25 Februari 2013

Zeer goed bedrijf en nette levering, Ik had mijn kleding op donderdag besteld en had het vrijdag morgen binnen!


Schrijf zelf een review
(Uw emailadres wordt niet getoond bij uw review)

* Verplicht(e) veld(en)

Zwijnenburg
Wij staan klaar voor u
Koffie van het huis Koffie van het huis
Speelcorner Speelcorner
Gratis vermaakservice Gratis vermaakservice
Meer dan 100 modemerken onder een dak Meer dan 100 modemerken
Gratis parkeren Gratis parkeren
Deskundig stijladvies Deskundig stijladvies
Lunchen bij aan tafel Lunchen bij aan tafel
Korting sparen Korting sparen
Online shoppen Online shoppen
Zwijnenburg

iDeal Mastercard VISA PayPal PostNL

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy statement | Webdesign by Applepie

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Graag willen wij uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u betere en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?