Reviews (9)

Gemiddelde score

8.9/10
10 10/10
catharina d'hulster. (Poppel)
Donderdag 09 Februari 2017

groeten uit belgie. ben al duchtig aan 't reclame maken , want jullie zijn inderdaad de snelste bezorgers van draagbare , en ook moderne dagelijkse kleertjes , houden zo!!!!!!


9 9/10

Maandag 06 Februari 2017

Top service! Allereerst gister besteld en vandaag netjes in huis! Bestelde artikel zat nog extra verpakt, is te zien dat er zorg en aandacht word besteed! Top! Bedankt en tot de volgende keer! :)


10 10/10

Dinsdag 15 November 2016

Waar ze nog hun best doen! Zwijnenburg levert hun kleding netjes ingepakt af, zelfs met strik en een kaartje. Zeker meerwaarden in een overvolle markt. De klant is belangrijk.


8 8/10
laurens oudsten (rotterdam)
Dinsdag 16 Augustus 2016

Van de week bij zwijnenburg mode in de sale een aantal kledingstukken besteld. Helaas was er door top drukte door 2 personen, waaronder ik, hetzelfde besteld. Waardoor ik de laatste was die betaald had en dus pech had. Na wat mail contact zijn we tot een goede oplossing gekomen en mocht ik wat anders uitzoeken voor dezelfde prijs! Ik kan niet anders zeggen dan top service! En ik kreeg het ook nog eens super snel thuis gestuurd en super leuk verpakt . Bedankt zwijnenburg mode!


9 9/10
jasmijn zanten (vleuten)
Woensdag 10 Augustus 2016

Even een complimentje, voor de goede service. had in eerste instantie mijn oude adres opgegeven, hebben jullie gelijk veranderd, vervolgens zijn de schoenen te klein (of mijn voeten te groot), nemen jullie nog de moeite om verder te zoeken en nu staat het geld ook al weer op mijn rekening, TOP


9 9/10

Donderdag 12 November 2015

Wij willen het team van Zwijnenburgmode.nl bedanken voor de top service! Gisteren Maison Scotch kleding besteld en vandaag al in huis.


8 8/10

Vrijdag 21 November 2014

Super service, Vorige week mijn vestje binnengekregen! Was keurig verpakt en snel geleverd!!! Hele goede service!


9 9/10

Donderdag 16 Oktober 2014

Gisteren het pakketje mogen ontvangen, Super!! Zat netjes ingepakt en heel fijn voor de snelle levering.


8 8/10

Maandag 25 Februari 2013

Zeer goed bedrijf en nette levering, Ik had mijn kleding op donderdag besteld en had het vrijdag morgen binnen!


Schrijf zelf een review
(Uw emailadres wordt niet getoond bij uw review)

* Verplicht(e) veld(en)

Zwijnenburg Zwijnenburg
Zwijnenburg

iDeal Mastercard VISA PayPal

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Webdesign by Applepie