Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Zwijnenburgmode.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Sandwich is een modern en internationaal kleding label voor vrouwen die mode en comfort willen combineren. Sandwich kiest in de collecties voor natuurlijke stoffen en heeft oog voor detail. Het is hiermee de ideale kleding voor vrouwen met een sterke persoonlijke smaak. De ontwerpen komen veelal stoer over maar excelleren in de perfecte vrouwelijke snit.

Waar Sandwich dameskleding naar streeft is dat u niet alleen geniet van uw huidige kledingaankopen, maar dat u deze ook kunt combineren met aankopen uit vorige seizoenen. Het credo is dat alles van elke collectie te combineren moet zijn met oudere collecties. Hierdoor gaat Sandwich dameskleding nooit out of style aangezien de combinaties eindeloos zijn.

Kleding van dit fantastische merk mag natuurlijk niet ontbreken in uw kleding collectie. Zwijnenburg Mode heeft dan ook voor u een online collectie samengesteld die uw kledingkast helemaal opvrolijkt.

Bent u helemaal weg van Sandwich, koop dan nu bij Zwijnenburg Mode. De verzending bij Zwijnenburg Mode is altijd gratis en we leveren snel. Hierdoor kunt u zo snel mogelijk van uw  nieuwe items genieten.

Als u onze winkel in Meerkerk wilt bezoeken om de collectie van Sandwich te zien, wees dan vooral welkom! We zijn zes dagen per week geopend en met onze 3000m2 is er voor iedereen wat te vinden. Kom vooral ook met uw partner om er een leuk dagje uit van te maken. Bent u op zoek naar iets unieks of een outfit voor een speciale gelegenheid dan staat onze werknemers voor u klaar. Met jarenlange ervaring weten ze precies wat bij u past en zorgen zij ervoor dat u voldaan huiswaarts keert.

Zwijnenburg Zwijnenburg
Zwijnenburg

iDeal Mastercard VISA PayPal PostNL

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy statement | Webdesign by Applepie