De uitdrukking van de kleding is dan ook erg serieus en sommige kleding stukken geven ook een vrij zakelijke impressie af. Ook vind het bedrijf innovatie erg belangrijk. Daarom wordt er ook vaak gekeken naar bekende modeshows en laat het bedrijf goed onderzoek uit doen onder verschillende soorten mensen. Hierbij word goed gekeken naar wat de wensen zijn en welke kledingstukken in de mode zijn voor het komende seizoen.

State of Art is één van de toonaangevende casual-modemerken van Nederland en daarbuiten. Door de Nederlandse achtergrond begrijpt het merk als geen ander waar de Nederlandse mannen zich prettig in voelen en wat zij mooi vinden. De collecties van State of Art zijn dan ook keer op keer een groot succes. Dun, stevig, lang of kort, alle heren zien er goed uit in de kleding van State of Art. Fijn voor ‘door de week’ maar ook zeer geschikt voor een zakelijke gelegenheid. State of Art kleren maken de man.

De kwaliteit van de kleding is natuurlijk altijd belangrijk. Je wilt graag een tijdje met je kleding doen en je wilt het natuurlijk ook vaak kunnen aantrekken. Daarom is het ook belangrijk en handig dat de kleding van een zeer hoge kwaliteit is. Bij state of art weet je er zeker van dat de kwaliteit top is. Ook nadat je de kleding stukken hebt gewassen blijft de kwaliteit top.

Het bedrijf is in 1987 opgericht en sindsdien hebben ze al vele verschillende collecties gemaakt waarbij vooral casual kleding erg populair is. Denk hierbij maar bijvoorbeeld aan overhemden, sweaters, jassen en mooie casual broeken. Wel is het zo dat de trui een item blijft wat erg centraal staat bij dit merk. Je kunt dan ook veel verschillende truien kopen die je kunt dragen over een mooi shirt. Ook kun je natuurlijk ervoor kiezen om een trui van State of Art te combineren met een overhemd van State of Art.

Bestel State of Art kleding online bij Zwijnenburg, het huis van de mode. State of Art online shop, State of Art webshop, State of Art webwinkel.

Zwijnenburg Zwijnenburg
Zwijnenburg

iDeal Mastercard VISA PayPal PostNL

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Webdesign by Applepie