Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Zwijnenburgmode.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

O

Tenson

Jack 5012932 wictor 
€250,-
O

Tenson

Jack 5012932 wictor 
€250,-
O

Tenson

Jack 5011712 calvin 
€220,-

Doordat Tenson ontwerpers zo veel inspiratie vanuit het outdoors leven halen is het niet meer dan logisch dat ze zich verantwoordelijk voelen voor de natuur. In elke stap van het designproces, de keuze van de materialen, de fabrieken en de partners van het bedrijf wordt er gekeken naar duurzaamheid. Tenson is bewust op zoek naar de balans tussen functie, kwaliteit, de vraag van de consument en een duurzame manier van produceren.

De combinatie van zelf ontwikkelde materialen van super kwaliteit en een design dat goed in elkaar zit zorgt ervoor dat de kleding van Tenson jaren meegaat. Tenson dames kleding en herenkleding wordt uitvoerig getest waardoor u zeker weet dat een aankoop van Tenson een goede aankoop is.

Mode en functionaliteit met duurzaamheid zijn waar de kledingstukken van Tenson voor staan. Stuk voor stuk zijn de mode items van dit merk een geschikte toevoeging op elke kledingkast. Winddicht, waterdicht en ademend zijn waarom kleding van dit merk jaar in jaar uit bij Zwijnenburg Mode te koop is.

Als u een kledingartikel van Tenson koopt weet u dat u alle weeromstandigheden doorstaat. Hierdoor is het merk perfect geschikt voor het Nederlandse weer met al haar regenbuien en stormen. Alle online aankopen die u doet worden gratis bij u bezorgd. Daarnaast kunt u ons ook opzoeken in de Zwijnenburg Mode winkel in Meerkerk. Hier hangt naast de dameskleding en herenkleding collectie van Tenson ook de huidige collectie van 100 andere topmerken. Voor vragen en opmerking kunt u altijd terecht bij onze klantenservice.

Zwijnenburg
Wij staan klaar voor u
Koffie van het huis Koffie van het huis
Speelcorner Speelcorner
Gratis vermaakservice Gratis vermaakservice
Meer dan 100 modemerken onder een dak Meer dan 100 modemerken
Gratis parkeren Gratis parkeren
Deskundig stijladvies Deskundig stijladvies
Lunchen bij aan tafel Lunchen bij aan tafel
Korting sparen Korting sparen
Online shoppen Online shoppen
Zwijnenburg

iDeal Mastercard VISA PayPal PostNL

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy statement | Webdesign by Applepie