Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Zwijnenburgmode.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Compleet vernieuwde lunchroom

Aan Tafel

Er is hier flink getimmerd, gezaagd en geverfd en het resultaat mag er zijn: een heerlijke ruimte met een vrolijke ambiance en veel extra’s. We bedienen u voortaan aan tafel zodat u nog meer kunt genieten van een op en top verzorgde dag. Het zit nu eenmaal in ons DNA om het mensen naar de zin te maken, we genieten dubbel als we u zien genieten.

Gastvrouw Rosedin

De koffie staat klaar!

Mensen een extra fijne winkelervaring geven door ze te trakteren op een gastvrij onthaal, daar wordt Rosedin, het gezicht van onze nieuwe lunchroom, helemaal blij van.

“Iets helemaal van de grond af aan opbouwen, iets totaal nieuws creëren, dat spreekt me ontzettend aan”, zegt ze. En dat geloven we meteen, want je laat niet zomaar een leuke baan in een sterrenrestaurant schieten.
Ze was dan ook niet actief op zoek naar iets anders, maar toen haar zus haar wees op de vacature bij Zwijnenburg, begon het wel meteen te kriebelen.

 

Kok Els

Kom gezellig lunchen

De eerste menukaart is gebaseerd op haar visie “gewoon goed en goed gepresenteerd”. Ze wil dat Zwijnenburg in de wijde omtrek bekend wordt als ‘dat mooie modehuis waar je ook ontzettend goed kunt lunchen’. “De lunch is hier best anderhalf uur rijden waard hoor” lacht ze. Kwaliteit, daar staat ze voor en dat gaat ze zeker waarmaken.

Aan Tafel is echt ‘haar’ lunchroom, zo voelt dat voor Els. Van chef-kok in een à la carte restaurant naar broodjes en salades maken in een lunchroom, is dat geen vreemde carrièresprong? “Nee hoor, ik vind het juist mooi dat ik hier leiding kan geven en de verantwoordelijkheid draag voor álles, van menukaart tot inkoop en bereiding.

Follow us...
Zwijnenburg

iDeal Mastercard VISA PayPal PostNL

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy statement | Webdesign by Applepie