privacy statement

 

Wij geven om uw privacy

In deze verklaring wordt nader toegelicht hoe Zwijnenburg Mode V.O.F. data verzameld en wat er wordt gedaan om deze data zo goed mogelijk te beschermen. Als we het in deze verklaring hebben over we, wij, ons of onze, dan bedoelen we daarmee Zwijnenburg Mode V.O.F., geregistreerd bij de Kamer van koophandel onder nummer 57917922 en gevestigd te Meerkerk. Als we het hebben over u of uw, dan hebben het over u als bezoeker van deze website of gebruiker van onze diensten of producten. Tot slot refereren we vaker aan onze website, daarmee bedoelen we ‘zwijnenburgmode.nl’.

Deze verklaring gaat over deels over de platformen waarop wij data verzamelen dus het kan voorkomen dat een deel van de informatie wat technisch is. We leggen alles natuurlijk zo duidelijk mogelijk uit maar mocht u toch vragen hebben, dan kunt u deze richten aan onze klantenservice via e-mailadres: privacy@zwijnenburgmode.nl

Een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens is voor Zwijnenburg Mode van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens.

 

Gegevens die we verzamelen:

Wij verzamelen op verschillende manieren data van u als klant of gebruiker van onze website. Dat doen we niet alleen op de voorgrond maar ook op de achtergrond. De punten waarop wij gegevens verzamelen zijn als volgt:

  • Gegevens die u aan ons levert.
  • Gegevens die we ontvangen op basis van gebruik van onze diensten en producten.

Hier valt onder: 

Bij contactmomenten

Als u contact met ons zoekt slaan we ook een kleine hoeveelheid data op. Afhankelijk van de gekozen contactmogelijkheid kunnen wij uw e-mailadres, telefoonnummer en/of ip adres bewaren. Deze data wordt enkel gebruikt om terug te kunnen koppelen als dat van toepassing is.

Bij websitegebruik 

Bij het gebruik van onze website volgen we u anoniem in het gebruik van onze website. Dat doen we door je cursor te volgen om vervolgens beter te kunnen bepalen wat onze klanten interessant vinden.

Webshop

Om producten bij u als klant te kunnen bezorgen vragen wij de volgende gegevens in onze webshop:

  • Volledige naam
  • Aanhef
  • Tussenvoegsel
  • Adresgegevens
  • Factuuradres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Bedrijfsnaam indien van toepassing

Formulieren in onze winkel: Zwijnenburg Mode member etc (te Meerkerk) 
Via formulieren in de winkel zoals prijsaanvragen, nabestellingen, artikel laten vermaken of retouren verzamelen wij tevens uw data. Dat kan gaan om de volgende gegevens:

  • Volledige naam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Adresgegevens
  • Geslacht

Zwijnenburg Mode V.O.F. kan de volgende soorten persoonlijke informatie verzamelen en gebruiken:

  • Informatie die u ons verstrekt met het oog op het verwerken van een transactie
  • Informatie die u ons verstrekt via contactformulieren of externe downloads zoals naam, e-mailadres, telefoonnummer, postadres en bedrijf om informatie over onz services op te vragen.
  • Waar toegestaan, kan Zwijnenburg Mode V.O.F. informatie verzamelen over bepaalde personen en bedrijven, verkregen door andere partijen. Dit helpt ons om onze administratie up to date te houden, uit te breiden en te analyseren. Maar ook om nieuwe klanten te identificeren en producten en diensten aan te bieden die voor u van belang kunnen zijn.

Om onze dienstverlening uit te kunnen voeren slaan we de eerder benoemde gegevens van u op. Dan doen we echter pas zodra u ervoor kiest producten bij ons af te nemen of wanneer u in de winkel een formulier invult. Wij gebruiken wij de data voor de volgende doeleinden:

  • Voor het opsturen van producten
  • U op de hoogte houden van de status van uw bestelling
  • Eventueel een retourbetaling
  • Formulier doel nastreven (bijvoorbeeld een nabestelling leveren)
  • Marketingdoeleinden

Zwijnenburg Mode V.O.F. kan uw persoonlijke gegevens gebruiken om:

  • Uw aanvraag te verwerken, voor wat betreft onze services.
  • Uw verklaringen, facturen, of betalingen te verzamelen of naar u op te sturen
  • U relevante marketingberichten zoals e-mailnieuwsbrieven, marketinginformatie, aanbiedingen over diensten aan te bieden. Alles volgens de nieuwe wetten of wanneer dit door u is aangevraagd.

Tevens gebruiken we de contactinformatie van uw aanvraag om te kunnen identificeren met welke persoon en/of met welk bedrijf we te maken hebben zodat we u snel en goed te woord kunnen staan.

Tot slot worden de gegevens gebruikt om een betalingsbewijs af te kunnen geven als dit relevant is en kunnen bepaalde gegevens worden gebruikt voor de, bij wet verplichte, belastingaangifte.

Uitleg Cookies:

Wij gebruiken ‘cookies’ om informatie te verzamelen over u en uw activiteit op onze website (zwijnenburgmode.nl). Een cookie is een klein beetje data dat onze website opslaat op uw computer en elke keer opgeroepen word als u onze website, of een van de pagina’s ervan, bezoekt. Hierdoor kunnen we beter begrijpen hoe u onze website gebruikt en kunnen we in de toekomst content laten zien gebaseerd op uw voorkeuren.

Als u echter niet wil dat onze website ‘cookies’ opslaat op uw computer kunt u uw browser instrueren dergelijke ‘cookies’ niet toe te staan van onze URL (zwijnenburgmode.nl). Dat betekent ook dat onze website niet in de perfecte hoedanigheid werkt en u niet kan voorzien van gepersonaliseerde content. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat dit niet cookies betreft geplaatst bij derden die uw surfgedrag monitoren, zoals bijvoorbeeld advertentieplatformen.

Cookies
Wanneer u de Zwijnenburg Mode V.O.F. website bezoekt, wordt er een klein bestand op de harde schijf van uw computer geplaatst. Deze zogenoemde Cookies maken de website(s) van Zwijnenburg Mode V.O.F. nuttiger, door informatie over uw voorkeuren op te slaan. Dit maakt het in de toekomst makkelijker voor u om in te loggen en de website(s) te gebruiken. Cookies identificeren een internetgebruiker niet persoonlijk, maar de computer van een gebruiker wordt wel geïdentificeerd.

De meeste webbrowsers accepteren cookies automatisch, maar als u dat wilt, kunt u uw browser instellen om te voorkomen dat cookies automatisch worden geaccepteerd. Open de 'help'-sectie van uw browser, waarin de verschillende opties voor het omgaan met cookies worden uitgelegd. Als u cookies uitschakelt, hebt u mogelijk geen toegang tot alle functies op de onze websites.

Klikgedrag en Cookies 
Op de website worden bezoekgegevens bijgehouden zoals de door een bezoeker meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om voor u relevante informatie op de pagina’s die u bezoekt te plaatsen, bijvoorbeeld speciale berichten in uw interessevelden of aanbiedingen van adverteerders. Op deze wijze kan onze dienstverlening aan u verder worden geoptimaliseerd.

Daarnaast maken wij bij het aanbieden van diensten gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat, bij bezoek aan de website, wordt geplaatst op de harde schijf van je computer. Een cookie bevat gegevens, zodat je als bezoeker kunt worden herkend, telkens als u de website bezoekt. Het is dan mogelijk om de website speciaal op u in te stellen en/of het inloggen te vergemakkelijken. U kunt in uw browser cookies buiten werking stellen, zonder dat dit vergaande gevolgen heeft voor uw gebruik van de website. Het gevolg kan dan echter zijn dat bepaalde onderdelen minder of niet meer toegankelijk voor je zijn.

U kunt op deze link zien welke cookie-instelling u op onze website heeft gedaan.

Zwijnenburg Mode V.O.F. websites kunnen cookies verstrekken voor deze doeleinden:

  • Analyse – Wij optimaliseren graag de website door de gebruikers te volgen op de website, en hierdoor de gebruikerservaring te verbeteren
  • Het opslaan van uw eerder ingevulde formulieren – dit om tijd te besparen bij het invullen van nieuwe formulieren.
  • Het laten zien van onze advertenties wanneer u andere websites bezoekt.

 

Website data blijft maximaal 2 jaar inzichtelijk voor ons maar dit is niet direct verbonden aan u aangezien de data geanonimiseerd is. Klantendata bewaren wij standaard 7 jaar.

Wilt u graag weten welke data wij van u hebben? Als u eerder bij ons diensten afgenomen heeft, dan kan dat heel gemakkelijk aangevraagd worden door een e-mail te sturen naar privacy@zwijnenburgmode.nl. Doorgaans ontvangt u drie dagen later een reactie met daarin alle data die wij hebben die is gelinkt aan uw e-mailadres of NAW gegevens. Wilt u compleet opzeggen? Laat dit ons weten via privacy@zwijnenburgmode.nl en alle data die aan u kan worden gelinkt, wordt dan verwijderd.

Bij wet heeft u recht op vergetelheid wat betekent dat wij uw gegevens niet onnodig mogen bewaren.

Wij slaan niet bewust data op van kinderen (bezoekers of gebruikers onder de leeftijd van 16 jaaroud). Kinderen onder deze leeftijd kunnen enkel een product bestellen wanneer zij toestemming hebben van een ouder of voogd.

Veiligheid

Zwijnenburg Mode VOF treft passende adequate technische en organisatorische maatregelen om de persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatig gebruik.

Alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt, blijft veilig en vertrouwelijk. Zwijnenburg Mode V.O.F. zal uw informatie niet delen met andere bedrijven. We volgen de industriestandaarden om de aan ons verstrekte informatie te beschermen. We slaan al uw informatie veilig op, zowel tijdens verzending en nadat we gegevens hebben ontvangen. Dit beschermt uw gegevens tegen verlies, misbruik en ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging. We kunnen echter niet garanderen dat we elk risico van misbruik van uw persoonlijke gegevens door anderen met kwade opzet kunnen uitsluiten. Bewaar uw eigen inloggegevens op een veilige plek en neem onmiddellijk contact met ons op als u een ongeautoriseerd gebruik van uw wachtwoord of een andere inbreuk op de beveiliging constateert.

We kunnen uw persoonlijke informatie en / of gebruikersinformatie vrijgeven als ons daarom wordt gevraagd door de politie of enige andere regelgevende of overheidsinstantie die verdachte illegale activiteiten onderzoekt.

Via onze website bewaren wij de data versleuteld in Nederland. Mocht het toch voorkomen dat data eventueel in de handen komt van mensen die niet zijn gelinkt aan onze organisatie middels een lek of hack brengen wij onze gebruikers daarvan op de hoogte. Tevens melden we dergelijke zaken bij Autoriteit Persoonsgegevens zoals de wet voorschrijft.

Hotjar

Het gebruik van de website door u als bezoeker en de bewegingen van uw cursor worden bijgehouden via de software van Hotjar. Hotjar heeft een eigen privacy verklaring die wij actief controleren. Mochten de privacy normen versoepelen van Hotjar in het nadeel van onze klanten dan laten wij dit weten via deze verklaring of beëindigen wij de relatie naar ons inziens.

Google

Via Google Analytics meten wij de prestaties van onze website. Google heeft haar eigen privacy verklaring waarin duidelijk is vermeld dat data die wordt vergaard eigendom is van de organisatie, dat zijn wijzelf in dit geval. Mochten de privacy normen versoepelen in het nadeel van onze bezoekers dan laten wij dit weten via deze verklaring of beèˆindigen wij de relatie naar ons inziens.

Google Analytics

We volgen de pagina's die u bezoekt via Google Analytics. We verzamelen geaggregeerde gegevens om te controleren hoe onze website functioneert en hoe we uw online-ervaring kunnen verbeteren. We delen geen informatie met Google en alle door ons gebruikte IP-adressen zijn anoniem.

Remarketing van Google AdWords
Zwijnenburg Mode V.O.F. gebruikt de remarketingservice van Google AdWords om te adverteren op externe websites. Onze website bezoekers krijgen hierdoor alleen de juiste advertenties te zien. Alle verzamelde gegevens worden gebruikt in overeenstemming met het privacybeleid van Google. U kunt uw persoonlijke voorkeuren aanpassen met behulp van de pagina Google Ad-voorkeuren. Ook kunt u zich hier volledig afmelden voor deze speciaal op uw interesses afgestelde advertenties.

Facebook

Met de Facebook pixel op onze website meten we welke gebruikers op onze website komen om zo onze marketingcampagnes beter af te kunnen stellen. Mochten de privacy normen versoepelen in het nadeel van onze bezoekers dan laten wij dit weten via deze verklaring of beèˆindigen wij de relatie naar ons inziens.

Gebruik van de Facebook Pixel

Zwijnenburg Mode V.O.F. gebruikt de Facebook Custom Audience Tool om uw gedrag op Facebook te volgen. Facebook koppelt uw e-mail adres aan een uniek nummer, dat gebruikt wordt om u de best passende advertenties te tonen. Hierdoor zijn we beter in staat om u een optimale dienstverlening te bieden. We delen uiteraard geen persoonlijke informatie met andere partijen.

 

We kunnen deze verklaring van tijd tot tijd aanpassen. Daarbij plaatsen we de gemaakte wijzigingen op deze pagina. Als u gebruikt maakt van onze diensten of producten na het ingaan van deze wijzigingen, geeft u daarmee aan dat u akkoord gaat met de nieuwe versie. Bij grote wijzigingen kunnen we opvallende mededelingen plaatsen of u anderszins attent maken op het nieuwe beleid, zoals de wet dat voorschrijft.

Updates voor dit beleid

Zwijnenburg Mode V.O.F. kan dit privacybeleid bijwerken door een nieuwe versie op deze website te plaatsen, voor de meest recente versie van ons beleid bezoekt u onze website.

Andere websites

Onze website bevat links naar andere websites, dit kunnen onze klanten, partners, YouTube-video's of andere websites zijn. Ons privacybeleid is alleen van toepassing op de Zwijnenburg Mode V.O.F. websites. Dus wanneer u deze links naar andere websites gebruikt, dient u ook hun privacybeleid te raadplegen als u volledig op de hoogte wilt zijn van hun privacybeleid.


Links naar andere websites
Op de website treft u misschien soms links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor het privacystatement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Deze website bevat (hyper)links naar websites van andere organisaties en instellingen. Daarnaast worden vanuit andere websites links gelegd naar deze website. Zwijnenburg Mode aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze (gelinkte) websites. Dergelijke (hyper)links zijn slechts opgenomen voor uw informatie en gemak hiervan, dat betekent niet dat op of via deze websites aangeboden informatie producten of diensten door Zwijnenburg Mode worden aanbevolen. Het gebruik van een hyperlink is volledig op eigen risico. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Zwijnenburg Mode is het niet toegestaan links naar onze website te plaatsen

Sociale media

Onze website heeft knoppen (zogenaamde widgets) voor het delen van sociale media die worden gehost door een derde partij genaamd 'Addthis'. Deze knoppen kunnen uw IP-adres verzamelen, welke pagina´s u bezoekt en kunnen ook een cookie instellen op uw computer om de juiste functionaliteit mogelijk te maken. Uw interactie met deze functies wordt beheerst door het bedrijf dat deze functies levert. Voor meer informatie hierover bezoekt u de webpagina van het desbetreffende bedrijf.

Zwijnenburg Mode is actief op social media

Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste trends, nieuwtjes en agenda tips. U kunt ons volgen via Instagram, Facebook, Youtube en Pintereset. Het gebruik van social media zijn geen voorwaarden/rechten verbonden vanuit Zwijnenburg Mode. U gaat akkoord met de voorwaarden van de social media partijen. 

Contact via een social media platform 

Als u contact met ons opneemt via een social media platform verwerken wij uw gegevens met de volgende doelstelling: Om uw vraag te beantwoorden, om contact met uw op te nemen over deze vraag en u te informeren hierover. Zodra de vraag is beantwoord worden de gegevens vernietigd. 

 

Als u gebruik wilt maken van onze vermaakservice dan vragen wij om gegevens. Wij hebben de volgende gegevens nodig om uw artikelen netjes te vermaken en u te informeren: 

  • Voor- en achternaam 
  • telefoon nummer
  • adresgegevens (mocht het artikel opgestuurd moeten worden) 

Doel van het gebruik van uw gegevens:

  • mochten er vragen of onduidelijkheid heden zijn dan kan het zijn dat onze coupeuse met uw contact opneemt. 
  • informatie te verstrekken over het vermaak proces

De vermaak gegevens worden zodra het vermaakgoed netjes is afgehandeld vernietigd.

Wanneer wij een artikel voor u moeten nabestellen ontvangen wij graag de volgende gegevens: 

  • voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • evt e-mail adres

Wij vragen deze gegevens om u te informeren over uw nabestelling. Zodra de bestelling is verwerkt en opgehaald worden de gegevens netjes verwijderd. 

Wij maken gebruik van camera beveiliging zowel binnen als buiten ons pand. De beelden worden automatisch na 72 uur verwijderd, alleen bij goede redenen worden de beelden langer bewaart, een voorbeeld hiervan zou kunnen zijn diefstal of een politieonderzoek. 

Heeft u nog vragen na het lezen van deze privacy verklaring? Wij staan u graag te woord om vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Contact

Als u contact wilt opnemen met Zwijnenburg Mode V.O.F. over een aspect van ons privacybeleid, gebruikt u onderstaande gegevens.

Data Beheerder
J. Zwijnenburg
Tolstraat 19
4231 BB Meerkerk
0183 351401
privacy@zwijnenburgmode.nl 

Inzicht in gegevens? 

U kunt bij ons op ieder moment zelf uw persoonsgegevens inzien en deze laten corrigeren of verwijderen. U kunt ook navragen of alle gegevens die we van u ontvangen hebben juist zijn. Binnen vier weken leveren wij u een overzicht van de gegevens die bij ons bekend zijn. U kunt een schriftelijk verzoek sturen naar privacy@zwijnenburgmode.nl.

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Check daarom regelmatig het privacystatement voor een update van ons privacybeleid.

Zwijnenburg
Wij staan klaar voor u
Koffie van het huis Koffie van het huis
Speelcorner Speelcorner
Gratis vermaakservice Gratis vermaakservice
Meer dan 100 modemerken onder een dak Meer dan 100 modemerken
Gratis parkeren Gratis parkeren
Deskundig stijladvies Deskundig stijladvies
Lunchen bij aan tafel Lunchen bij aan tafel
Korting sparen Korting sparen
Online shoppen Online shoppen
Zwijnenburg

iDeal Mastercard VISA PayPal PostNL

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy statement | Webdesign by Applepie

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Graag willen wij uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u betere en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?